Wednesday, March 23, 2011

Berwajah baru

Assalamualaikum.

Hampir setahun blog ni tidak dihapedate. Huhu.

Aku mmg agak giler² sekarang,bukan giler. Bukan baru dlm dunia blog,before ni dah pernah ada blog. Cuma kat situ byk hal or cerita² private sikit. Soal peribadi byk sgt. HAHA. Mcm tak best jerk pulak kan. Hihi

Jadi,aku pun amik keputusan nak buat blog baru,entry baru. Boleh katakan nak tukar semua lah. Sekali dgn URL aku nak tukar. HAHA. Ada jugak pernah create wordpress,tapi macam pening sikit kat situ,biar pun function dia lebih kurang sama. Tapi ahhhh,memang pening la kan. Toksah cakap byk lagi. HAHA.

Hurm,apa lagi eak. Byk benda aku nak kongsi kat sini. Maybe akan ada ayat yg mengguris hati,tak pun buat korang terasa atau sewaktu dengannya. Semua tuh berdasarkan pengalaman aku sendiri dan orang sekeliling. Kalau korang tak suke,ada nampak tanda X tak kat atas belah kanan tuh,so klik je lah kat situ. Simple. Easy come,easy go. Cewah la kan. Huhu. Aku kalau dah start menaip mmg susah nk stop. Bahaya. So benti kat sini dulu la, P minum air sat naa. Tadaa

Eh sebelum tuh,aku nk tukar URL. Nnt aku inform keyh =)

Love,
Sisilent

1 comments:

Anonymous March 25, 2011 at 9:09 AM  

huhuhhuhuuhu=)

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP